С мъжа трябва да ми е хубаво. Лошо мога и сама да живея.
Мерилин Монро

Подобни

Аз съм егоистична, нетърпелива и малко несигурна. Правя грешки, губя контрол и от време на време съм трудна за справяне. Но ако не можеш да се справиш с мен, когато съм най-лоша, тогава с дяволска сигурност не ме заслужаваш, когато съм най-добра.
Мерилин Монро

В Холивуд могат да ти платят 1000 долара за една твоя целувка и 50 цента за душата ти.
Мерилин Монро

По-добре е да не си щастлива сама, отколкото да не си щастлива с някого.
Мерилин Монро

Никога не съм заблуждавала никого. Оставях хората сами да се заблуждават. Никой от тях не се постара да разбере истинското ми аз. Вместо това те просто ме вписаха в категорията, която искаха. Не им казах нищо. Просто ги оставих да обичат тази, която всъщност не бях.
Мерилин Монро

Дрехите ти трябва да са достатъчно тесни, за да показват, че си жена, и достатъчно широки, за да показват, че си дама.
Мерилин Монро

Понякога се натъжавам, защото бих желала да срещна някого, който да ме приеме такава, каквато съм. Приятно е да караш хората да бленуват, но ти се иска да те приемат заради самата теб.
Мерилин Монро

Ако не можеш да накараш едно момиче да се усмихне - не можеш да го накараш да направи нищо!
Мерилин Монро

Тук се плащат хиляди за целувка и 50 цента за душата ти. Знам го, защото често се отказвам от хилядите, за да запазя това, което струва 50 цента.
Мерилин Монро

Красотата и женствеността са независими от възрастта и не могат изкуствено да бъдат създадени.
Мерилин Монро

Вярвам, че за всяко нещо си има причина. Хората се променят, за да се научиш да не се привързваш. Нещата се объркват, за да можеш да ги оцениш, когато са наред. Вярваш на лъжи и се разочароваш, за да се научиш в крайна сметка да се доверяваш единствено на себе си... А хубавите неща понякога се разпадат, за да може още по-хубаво да се наредят.
Мерилин Монро