Всяка наша мисъл притежава енергия! Вашите мисли във всеки един момент са факти за Вселената. Ако силно желаете нещо, то трябва да имате първо нагласата, че вие го заслужавате, то ви се полага и вие ще го имате. Законът за Привличането - най-могъщият закон на Вселената откликва на мисълта ви. Вашата задача са първа и трета Стъпка, останалото е работа на Вселената! Вселената ще ви води и ще ви зареди с енергията, която ви е необходима, за да предприемете Точното Вдъхновено Действие и да получите, това което сте си пожелали!
Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко, което имате и за това което искате да имате.
Първа Стъпка: ВИЕ- Пожелайте си нещо!
Втора Стъпка: ВСЕЛЕНАТА - Вселената създава начин да ви го поднесе!
Трета Стъпка: ВИЕ - Започнете да си се представяте в ума си така, сякаш вече имате това, което сте си пожелали и повярвайте с цялото си сърце, че вече го имате!
Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко, което имате и за това което искате да имате. Мислете само в сегашно време и не забравяйте, че Вселената сте самите Вие. Не вие се намирате във Вселената, а Вселената се намира във вас!
Не се отказвайте, колкото и време да отнеме, защото не е важно каква е мечтата ви, важно е какво ще направи тази мечта от вас!
Ронда Бърн

Подобни

Ти притежаваш неограничена способност да мислиш и да говориш за онова, което харесваш и обичаш - а това е неограничена способност да привличаш всичко хубаво в живота си!
Ронда Бърн

Нашето естествено състояние е радостта, и отнема толкова много енергия да мислим негативни мисли, да говорим отрицателни думи, и да се чувстваме нещастни. Лесният път е добри мисли, добри думи и добри дела.
Ронда Бърн

Ако желаеш нещо много силно, то ще се осъществи, при това по най-неочакван начин.
Венцеслав Константинов

Когато посегнеш към звездите, сигурно няма да достигнеш някоя, но и няма да напълниш ръката си с кал.
Лео Бърнет

Подбирайте внимателно мечтите си, те са утрешната ви реалност.
Силвия Кристъл

Една от най-трагичните черти, присъщи на хората е, че всички ние сме склонни да отлагаме живота. Мечтаем за някаква вълшебна градина от рози отвъд хоризонта - вместо да се радваме на розите, които цъфтят под прозорците ни.
Дейл Карнеги

Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Уилям Шекспир

Мечтите трябва да са толкова големи, че да можем да растем в тях.
Джоузи Бисет

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
"Алхимикът", Паулу Коелю

Можех да си го представя. Можех също да извикам спомена за него. Но не можех да го видя отново и тогава ми хрумна, че сбъднатите мечти не могат да задоволят ненаситната амбиция на човека, защото мисълта, че всяко нещо може да бъде направено по-добре и отново, винаги ще ни преследва.
Джон Грийн