Понякога за да се отдалечиш от някой, не е нужно да е направил нещо. Достатъчни са нещата, които просто не е направил.
Пеги Зина

Подобни

Най-секси са мислещите хора. Никой не се интересува от тези с празна глава, които говорят само на най-новите теми – няма най-нови теми. Това са само глупости.
Вивиан Уестууд

В младостта човек поема такива рискове, каквито дори дяволът би подминал.
Джеймс Клавел

Аз си падам по влаковете и ЖП гарите. Там хората може да се псуват, да се целуват, може да се срещат и разделят, но винаги е от сърце...
Петър Софрониев

Не обичам тези студени, прецизни, перфектни хора, които, за да не кажат нещо погрешно, изобщо не говорят, и за да не сбъркат, никога нищо не правят.
Хенри Уорд Бийчър

Чудно нещо е човекът! Всеки си има слаба точка. Бутнеш ли го там - свършено! Пиши го загубен! Често сам той не знае това. Нещо като внезапна периодична лудост...
Павел Павлов

От всички думи на хората и мишките най-тъжните са: "Можеше да бъде".
Кърт Вонегът

Всеки човек може да бъде идиот, независимо каква професия има – учител, философ, политик... То други политици, освен идиоти, няма. Понякога дори гениите са идиоти. И като че ли светът се управлява от идиоти. С две думи: идиотизма не е чак толкова страшна пречка в живота и в професията. Напротив, често е предимство, дори сериозна предпоставка за успех.
Иън Банкс

Всеки, който пресича пътя ни има послание за нас. В противен случай той щеше да поеме по друг път, или да напусне по-рано или по-късно. Фактът, че този човек е тук означава, че той е тук по някаква причина.
Джеймс Редфийлд

Убедих се, че трябва повече да се доверявам на тези, които учат, а не на тези, които заповядват.
Августин Блажени

Хората не се интересуват от теб, когато си сам. Интересуват се от теб, когато те са сами.
Тимъти Зан