Когато една жена има какво да покаже, но избира да не го направи... Това е класа!
Адриана Лима

Подобни

И когато я намериш, пази я. Когато откриеш онова момиче, което искаш да направиш щастливо, грижи се за нея. Обсипвай я с целувки без причина. Прегръщай я, за да се чувства защитена. Вярвай и защото и тя ще ти вярва. Заслушай се в мълчанието и тогава ще чуеш онази несигурност от възможността да те изгуби. Тя ще бъде твоето момиче, треперейки над теб всеки ден, ще ти напомня, че никой не те обича повече от нея Запомни го.
Дейвид Линч

Жените ни слушат най-внимателно тогава, когато разговаряме с друга жена.
Анри Торе

Тя го притисна в обятията си, усмихвайки се в здрача. Той не можеше да знае - никой мъж никога не го е знаел - че накрая жената винаги излиза победител.
Бъртрис Смол

Всички съпрузи са скучни. Никоя жена с грам мозък в главата не се омъжва, за да я забавляват, а за да я издържат.
Исабел Алиенде

Такава, дето да е пряма, без да стига до грубост, понякога нежна, без прекалености, спретната и привлекателна, без дразнеща суетност, вярна без отегчителна привързаност, изобщо сдържана и не обременителна – една жена, която трудно би ти омръзнала, защото не се натрапва и не злоупотребява с обичта ти.
Богомил Райнов

Красивата и същевременно вярна жена е също такава рядкост, както сполучливият превод на поетично произведение. Такъв превод обикновен е некрасив, ако е верен, и неверен, ако е красив.
Мориц Готлиб Сафир

Единственият път към сърцето на една жена минава през мъченията!
Маркиз дьо Сад

Тя изглеждаше така, сякаш беше престанала да страда за него и приличаше на жена, която никога повече нямаше да страда за никой мъж.
Филипа Грегъри

Необходимо е да усетиш дъха на една хубава жена върху себе си, за да станеш мъж.
Тео Ван Гог

Красивите жени приличат на големи градове, които лесно можеш да превземеш, но трудно да запазиш.
Пиер Буаст