Никога не се извинявай за чувствата или емоциите, които показваш! Това означава, че имаш голямо сърце и не се страхуваш другите да го видят! Това е сила, а не слабост!
Мадлен Алгафари

Подобни

И мислиш: много си постигнал, на миналото гръб обърнал. Но как ще знаеш докъде си стигнал, ако не знаеш от къде си тръгнал.
Мадлен Алгафари

Човек не може да бъде щастлив, ако не е благодарен!
Мадлен Алгафари

Вчера ми предложиха света. Отказах, само защото не ми го предлагаше ТИ. А, днес се моля на телефона да звънне, дори само, за да ми кажеш, че няма да дойдеш. Повече нямам какво да кажа. Толкова е дълга изповедта на една просякиня, на която вчера предложиха света.
Мадлен Алгафари

Без тръгване със сигурност няма пристигане.
Мадлен Алгафари

И стига си се залъгвал, че друг някой ще те избави! Човек или се учи да плува, или се дави!
Мадлен Алгафари

И запомни: душата бръчки няма.
Мадлен Алгафари

"Какво ще кажат хората?" е истинско самонаказание за онези, които хронично поставят себе си на второ място и цял живот играят роля, чакайки аплодисменти.
Мадлен Алгафари

Страхът е твоята защита. Да бъдеш себе си не смееш. Но аз не мога да не те попитам: живота на кого живееш?
Мадлен Алгафари

Положителните мисли ни водят до положителни събития.
Мадлен Алгафари

Аз вече ще си тръгвам... от живота ти. Тук вече няма да съм нужна. Добрите феи са самотници. И съм щастлива, и съм тъжна. Спасих те! (Или бях спасена?). На този бряг ще те оставя, тук старата любов поема те, а аз се връщам... да се давя. Поуки ли? Да вярваш, че ме има. А аз да любя, без да съм любима. Не, не, не си сънувал! Тука бях! Аз с теб умирах, с теб летях! Обърнах като сън живота ти, за да повярваш и в доброто ти. Добрите феи правят чудеса. За тях са хапче против самота. Така, че... тръгвам. Връщам се в мечтите ти. Дали завинаги? Не знам. При нужда затвори очите си и аз ще бъда вечно там!
Мадлен Алгафари