Обещанията трябва да се изпълняват. Неизпълнените обещания пораждат безпокойство, след това недоверие, гняв и агресия. Тя или избухва и изгаря всичко или се стапя до безразличие и вледенява светове.
Е. Л. Джеймс

Подобни

Как го прави това с мен? Докосва само една малка част от тялото ми, а хормоните ми се носят на километри из околността
"Петдесет нюанса сиво", Е. Л. Джеймс

Имам мисия в живота и тя е да те глезя. И да те пазя, защото те обичам.
Е. Л. Джеймс

Сгуших се в него, затворих очи, носът ми опираше във врата му, главата ми беше на рамото му. Вдишах аромата му. Освободих съзнанието си и за миг си позволих да си представя, че ме обича.
Е. Л. Джеймс

Безкрайната панорама беше поразителна, дори зашеметяваща - здрач над Залива... в тази кристално ясна вечер залязващото слънце бавно потъваше и хвърляше кървави и огненооранжеви отблясъци... В осеяното с опали и аквамарини синьо небе се разливаха яркочервени багри и потичаха заедно с по-тъмните лилави оттенъци на редките пухкави облачета... Природата в най-красивия и вид, зрителна симфония, изпълнявана в небето и отразяваща се в дълбоките неподвижни води на Залива. Буквално се удавих в гледката, докато се стараех да попия цялата и красота.
Е. Л. Джеймс

Усетих го, преди да го видя. Сякаш цялото ми тяло бе настроено към неговото присъствие: отпускаше се и се възпламеняваше едновременно - странна вътрешна двойственост - и ме изпълваше онова странно пулсиращо електричество.
Е. Л. Джеймс

Със самотата се свиква, но е достатъчно да я нарушиш и за един ден, и ще се наложи да свикваш с нея наново, от самото начало.
Афра Бен

Ако правиш нещата добре - прави ги по-добре. Бъди смел, бъди пръв, бъди различен, бъди честен!
Анита Родик

Не си губи времето с човек, на когото му е все едно дали си до него.
Габриел Гарсия Маркес

Мисълта, невъплътена в действие, не струва много, но действие, непроизтичащо от мисъл, въобще не струва нищо.
Жорж Бернанос

Не мога да ви дам формула на успеха, но съм готов да ви предложа формула за провал: опитайте да се харесате на всички...
Хърбърт Баярд Соуп