Цитати за очите

В тази категория има 467 цитата, подредени в 47 страници.

През прозореца видях Себастиан да ме гледа гневно. Почти се страхувах, че очите му ще спукат стъклото.
Маркъс Емерсън

Бебешките кърпички са чудесни за всичко! За изтриване на дупетата на бебетата, като средство за премахване на грим за очи, за избърсване на плота, за почистване на ръцете ми на летището, точно всичко.
Бетани Франкел

- Лично за мен е срамно за този, който е сляп, имайки очи!
Катрин Ласки

Влюбих се в очите, които ме гледаха, и в усмивките. Мисля, че благотворителността е най-съблазнителното нещо на света и никога не съм го правил. За първи път в живота си си заобиколен от хора, които ти казват да направиш нещо, което помага.
Анди Мълиган

Търпеливите очи на хора, които вече са загубили твърде много.
Марко Мисироли

Някои спомени приличат на белези, които ние се крием от любопитни очи.
Джон Туелв Хокс

Наблюдавах теб и Едуард. Хората, които ще се целуват, го правят първо с очите си.
Аби Уаксман

Не искам да споменавам имена, но имах чувството, че когато работех в Холивуд, имаше някои мои колеги, които дори не ме гледаха в очите, защото бях азиатец.
Лий Бюнг-Хун

При групиране на хора или обекти обикновено се използват три основни форми - овал, триъгълник и кръг. Ако човешкото око може да съпостави картината с една от основните форми, изображението придобива допълнителна изразителност.
Питър Уорд

Аз съм момиче, а момичето трябва да върви бързо, с ниско наведена глава, сякаш брои стъпките си. Очите й не трябва нито да се издигат, нито да се движат надясно и наляво от пътя, защото ако внезапно срещнат очите на мъж, цялото село ще я сметне за шармут.
Суад