Цитати за решенията

В тази категория има 68 цитата, подредени в 7 страници.

И най-лошото решение е по-добро от невзетото решение.
Максим Бехар

Когато оставиш кучето да взема решения, значи си го направил прекалено силно.
Сизар Милан

Вярвам че природата на човека е вкоренено противоречие, породено от условията на човешкото съществуване, което изисква търсенето на решения, които на свой ред създават нови противоречия и сега се нуждаят от отговори.
Ерих Селигман Фром

Тотална лоялност е възможна само когато верността е изпразнена от всякакво конкретно съдържание, от което могат да възникнат всякакви промени в решенията.
Хана Аренд

Когато бях на 15 години взех решение никога да не пуша и пия. Аз спазих този свой обет и това беше едно от най-разумните решения, които някога съм вземала.
Ан Ландърс

Човекът живее със своите проблеми и умира от техните решения.
Николас Гомес-Давила

Способността ни да избираме се променя постоянно, заедно с жизнения ни опит. Колкото по-дълго време вземаме погрешни решения, толкова повече закоравява сърцето ни; колкото по-често вземаме правилни решения, толкова по-чувствително става сърцето ни - или по-точно оживява...
Ерих Селигман Фром

Следвайки интуицията си, човек взема по-правилни решения, хрумват му по-градивни идеи и намира най-краткият и безпрепятствен път за сбъдване на желанието му.
Джон Кехоу

Проблемът ми е, че решението си ти.
Фредерик Бегбеде

Човешкият живот се живее само веднъж и затова ние никога няма да узнаем кое наше решение е било добро и кое - лошо. В дадена ситуация сме могли да решаваме само веднъж и не ни е бил даден втори, трети, четвърти живот, за да сравняваме различни решения.
Милан Кундера