Цитати за решенията

В тази категория има 71 цитата, подредени в 8 страници.

Помисли и вземи решение.
А като решиш - не мисли.
Японска поговорка

Живеем на автопилот в коловоз, който ни предлага готово решение за всичко. Разликата е, че всеки пътува в различна посока, но стига на една и съща спирка.
Инав

Поробване на съзнранието, програмиране на ценности, предаване на разума и тялото на тези, които са изработили решение за всичко.
Инав

И най-лошото решение е по-добро от невзетото решение.
Максим Бехар

Когато оставиш кучето да взема решения, значи си го направил прекалено силно.
Сизар Милан

Вярвам че природата на човека е вкоренено противоречие, породено от условията на човешкото съществуване, което изисква търсенето на решения, които на свой ред създават нови противоречия и сега се нуждаят от отговори.
Ерих Селигман Фром

Тотална лоялност е възможна само когато верността е изпразнена от всякакво конкретно съдържание, от което могат да възникнат всякакви промени в решенията.
Хана Аренд

Когато бях на 15 години взех решение никога да не пуша и пия. Аз спазих този свой обет и това беше едно от най-разумните решения, които някога съм вземала.
Ан Ландърс

Човекът живее със своите проблеми и умира от техните решения.
Николас Гомес-Давила

Способността ни да избираме се променя постоянно, заедно с жизнения ни опит. Колкото по-дълго време вземаме погрешни решения, толкова повече закоравява сърцето ни; колкото по-често вземаме правилни решения, толкова по-чувствително става сърцето ни - или по-точно оживява...
Ерих Селигман Фром