Цитати за живота

В тази категория има 2180 цитата, подредени в 218 страници.

Моето бъдеще е ясно, понеже моя се живот определя от воля, а не от чувства.
Алистър Грей

Имам тази теория. Ако мислите за почти всеки момент от живота, има песен на Бийтълс, която може да я опише.
Пенелъпи Уорд

Основен източник на повишени микроорганизми са кълновете. Люцерна, броколи, детелина, сминдух, леща, горчица, слънчоглед, къдраво зеле и други семена като тях, когато покълнат, са живи микро-градини. В тази малка, зараждаща се форма на живот те гъмжат от полезни бактерии, които ще помогнат на червата ви да процъфтяват.
Антъни Уилям

В крайна сметка животът е точно това, нали? Ако си помислил за всички онези малки неща, които те карат да се обърнеш в една или друга посока, тогава за добро, после за по-лошо, изобщо не би направил нищо.
Джени Колган

Простото следване на стадото няма да работи. По начин, който миналите поколения просто не е трябвало да правят, всеки от нас ще трябва да мисли за това кои сме и как изграждаме живота си и как това отразява нашата идентичност и ценности.
Линда Гратън

По едно време бях уморен от писането на стихове и исках да се откажа от него. По друго време бях решен да бъда поет, докато не успея да установя гордо име над другите. Алтернативите се бориха в съзнанието ми и направиха живота ми неспокоен.
Мацуо Башьо

Англия вече не се контролира от британци, ние сме под невидимата еврейска диктатура, диктатура, която може да се усети във всяка сфера на живота.
Неста Х. Уебстър

Ако комедията свърши зле, тогава какво ще свърши добре в живота?
Емил Брагински

Без магия животът има вкус на ужас.
Милена Агус

Боксът по-добре от всичко показва това, което става в живота: когато получиш нокдаун, ти трябва да станеш! Всички в своя живот, така или иначе получават нокдауни, но трябва да станеш и да се движиш напред, борейки се до края!
Рой Джоунс младши