Вятърът закачливо подушваше табелата на входа на селото. Знакът беше регулируем и гласеше: "Намали скороста! Ние сме само 33".
Джулия Стюарт

Подобни

Той обвини туристите за нашествието на плъхове, защото именно туристите дъвчат по време на екскурзии и оставят трохи навсякъде.
Джулия Стюарт

Някои битки са загубени, преди дори да започнат.
Джулия Стюарт

- Можем да се обичаме еднакво, - каза той, - но това не означава, че понасяме скръбта по същия начин.
Джулия Стюарт

Трите й сестри родиха толкова много потомство, че най-голямата дори трябваше да се заключи от съпруга си за през нощта от страх от следващите девет месеца.
Джулия Стюарт

Ще бъдете изненадани да научите колко често хората сравняват смъртта на дете със смъртта на своите домашни любимци.
Джулия Стюарт

По времето, когато Балтазар Джоунс беше нает, мозъкът му беше напълно разстроен от излишъка от познания по английска история и в резултат на това той разви маниакална зависимост към тази тема, която отрови живота му до края на дните му.
Джулия Стюарт

Довършваха седмата бутилка шампанско и тогава пекарът, спомняйки си маниерите, обяви: - Една жена не трябва да умира без сладкиши!
Джулия Стюарт

- Освен това, защо една жена трябва да й бъде направен комплимент, като се пхвали роклята си? -Защото има по-голям шанс тя да я свали? - Не! Не, не и НЕ! Защото тя прекара много време, купувайки го, много повече - гледайки се в него и се въртяйки пред огледалото, и още едно - съжалявайки, че не си купи друго.
Джулия Стюарт

Лудостта трябва да е приятна за другите и да протича в лека форма...
Джулия Стюарт

Самотата е ужасно нещо. Сърцата изсъхват от него.
Джулия Стюарт