Цитати за предателството

В тази категория има 199 цитата, подредени в 20 страници.

Така че пазете се от тъмни места, тъмни импулси и предателства. Това последното обаче не може да бъде избегнато. Освен ако аз не съм този, който прави предателството.
Кели Армстронг

Е, всяко говорене е трудно, независимо дали го съпътства опасност или не. Понякога опасност за тялото, понякога по-интимна, миниатюрна, невидима опасност за душата. Кога изобщо да говорим е предателство към нещо, може би нещо, което дори не е идентифицирано, криещо се в камерите на тялото като уплашен бежанец в място на война.
Себастиан Бари

Вярванията на древните давали единство, смисъл, цел на живота, определяли неговата задача; самоубийството тогава беше немислимо и ако се беше случил такъв факт, самоубийството щеше да предизвика всеобщ ужас, отвращение към себе си, като подъл предател на бащи, предци, които се нуждаеха от неговата служба за задгробния си живот.
Николай Фьодоров

Предателството на приятелите е по-страшно, отколкото омразата на враговете.
Тамара Крюкова

Знаех, че Бог е недоволен от липсата ми на прошка, но беше невъзможно да забравя думите, които бяха циментирани в сърцето ми. Предателството боли.
Линда Дилоу

Нека остане с теб, нямам нужда от такъв двуличен предател за нищо в къщата. Само да проверя как е, за да му е чиста съвестта.
Павел Санаев

Аз различавам изневяра от невярност. Предателството касае тялото, изневярата - душата.
Кристина Кофта

По-добре да се довериш и да се сблъскаш с предателство, отколкото да подозираш всички и всеки.
Мелиса де ла Круз

Можете да се усмихвате, да се усмихвате и да бъдете предател.
Веркор

Често си задавам въпроса в кой момент се ражда предателят?
Сали Грийн