Цитати за предателството

В тази категория има 225 цитата, подредени в 23 страници.

Тъпота може да бъде не по-малко пагубна от предателството.
Скот Уестърфийлд

Израснах лоялен, така че не ме оставяй да умра предател.
Дадзай Осаму

В обсаден град, всеки пазач е потенциален предател.
Греъм Грийн

Абсолютно фатално за вашето писане е да мислите как ще бъде приета работата ви. Това е предателство на какъвто и да е талант.
Надин Гордимър

Но светът е изпълнен с измами и предателства - почти всеки живот има такива и въпреки това слънцето все още изгрява и залязва, светът продължава.
Елин Хилдебранд

С победата в тази битка станах това, което се нарича популярен, и се оказа още по-лошо, отколкото когато те мразят като предател, въпреки че ситуацията беше до голяма степен същата.
Питър Кери

Знам на какво са способни телата - на предателство и лъжа. Тези, които останаха отвън, ми помогнаха да го разбера.
Нова Рен Сума

Тя не искаше да забрави колко дълбоко го беше обичала, колко важен беше за нея; чувстваше се така, сякаш да изхвърли спомена би било предателство към по-младото й аз.
Хариет Еванс

Смесица от чувства - любов, отвращение, отвращение, жалост - надигна се в гърлото ми... Имаше цяла вечност до този момент, онзи прозорлив момент от секундата, когато обожанието се вкопчи и след това се поклати, разливайки се в хаос, ярост, омраза, гняв : желанието за разбиване и прегръщане, любов и унищожаване. Предателството прави това... Показва ти колко безполезна е любовта, когато нейният обект е безразличен, безмилостен, не повече от машина за оцеляване.
Лиз Йенсен

Без преструвки или носене на маски. Без клики. Без скрити планове, задкулисни сделки, предателства, тайни амбиции, заговори или схеми.
Ранди Алкорн