Цитати за избора

В тази категория има 1877 цитата, подредени в 188 страници.

...бъдете внимателни, когато избирате това, с което се гордеете - защото светът има всички намерения да го използва срещу вас.
Еймър Тауълс

Гледайте на ситуациите като условни, а не толкова неизбежни, гледайте на тях като резултат от поредица от исторически избори, направени от мъже и жени, като факти от обществото, направени от човешки същества, а не като естествени или дадени от Бога, следователно неизменни, постоянни, необратими.
Едуард Саид

Изборите на Тръмп възобновиха разделението в страната. Имаше по-враждебна връзка с медиите. Културните войни бяха подновени. Имаше расистки оттенък. Тръмп го ускори.
Боб Удуърд

Две съдби ще се пресекат един ден - и вие сте на нова линия, като топка за билярд. В крайна сметка топката никога не избира линия за себе си, първо трябва да се отблъсне от някого.
Олег Рой

Самият живот е привилегия, но да живеем пълноценен живот, това е избор.
Анди Андрюс

Бракът не е ритуал или край. Това е дълъг, сложен, интимен танц заедно и нищо не е по-важно от собственото ви чувство за баланс и избора на партньор.
Ейми Блум

Работата не е в пътя, който избираме; то е в това, което е вътре в нас, карайки ни да избираме път.
О. Хенри

Страхът е нещо, което не изпитвам, освен ако нямаш избор. Ако имате избор, можете да се страхувате. Но без избор, от какво да се страхуваш? Просто вървете и правите това, което трябва да се направи.
Мичел Зукоф

Понякога се случва така: вземате решение и след това започвате да се съмнявате. И май не съжаляваш за него. Разбирате, че може би сте направили правилния избор и може би по този начин ще бъде по-добре. Вие обаче прекарвате много време в размисъл защо, по дяволите, е направил това.
К. А. Тъкър

Колкото повече възможности за избор имаме, толкова по-голяма е нуждата от фокус.
Том Батлър-Бодън