Три метра над небето - Цитати

В тази категория има 3 цитата.

В живота на всеки се появява такъв човек, след който се променяш завинаги... И изобщо не е важно дали времето, прекарано с него, е било безгранично щастие или безумна болка. Ти просто разбираш, че никога повече няма да си отново такъв, какъвто си бил, преди да се срещнете!
"Три метра над небето"

Винаги се появява момент, в който пътят се раздвоява. Всеки поема в различна посока, мислейки, че в крайна сметка пътищата им ще се съберат... А от твоя път другият човек всеки път ти изглежда все по-малък. "Няма нищо, създадени сме един за друг... Накрая той ще е там"... Но накрая се случва само едно-идва зимата. И изведнъж си даваш сметка, че всичко е приключило... Наистина! И точно тогава се опитваш да си спомниш в кой момент е започнало всичко... И откриваш, че всичко е започнало много по-рано, отколкото си си мислел. Много по-рано... И е точно тогава, точно в този момент, в който си даваш сметка, че нещата се случват само веднъж. И колкото и да се опитваш, никога вече няма да чувстваш същото. Никога вече няма да имаш усещането, че си на ТРИ МЕТРА НАД НЕБЕТО!
"Три метра над небето"

И идва момента в който си даваш сметка, че нещата се случват само веднъж. И колкото и да се опитваш никога няма да чувстваш същото, никога няма да имаш усещането, че си три метра над небето.
"Три метра над небето"