Популярни цитати

Тук ще намерите най-популярните цитати, които са добавени в сайта. В тази категория има 1000 цитата, подредени в 100 страници.

Всеки човек в живота ни се появява в него точно тогава, когато повече от всичко се нуждаем от урока, който той носи със себе си!
Робин Шарма

Каквото и да се случва в живота ти, колкото и тревожни да изглеждат нещата, не изпадай в отчаяние. И всички врати да си останат затворени, Бог ще отвори само за теб нов път. Бъди благодарен! Лесно е да си благодарен, когато всичко е наред!
Елиф Шафак

Когато видиш човек в беда, не си мисли че животът му преживява изпитание. Това изпитание се отнася и за теб. Каква ще е постъпката ти към него? Ще му помогнеш или ще се отвърнеш.
Омар Хаям

И към мен са били пускани стрелите на омразата, но те никога не са ме уцелвали, защото принадлежат на свят, с който нямам никаква връзка.
Алберт Айнщайн

Приятелството и верността са тежки кръстове, които не всеки е готов да носи до края на живота си. Някои предпочитат да носят само лицемерието и завистта си, леки са и не тежат.
Александър Глог

Радвайте се на малките неща в живота, защото един ден ще погледнете назад и ще осъзнаете, че тези малки неща са всъщност големите неща!
Кърт Вонегът

Всяко нещо, което има начало, има и край.
Източна поговорка

Не ми пука какво мислите за мен, защото аз въобще не мисля за вас...
Коко Шанел

Колкото и да не ви се вярва, жената в живота на мъжа е само една. Всички останали са нейни сенки.
Коко Шанел

Това, което трябва да се случи - то се случва. Всяко нещо си стои в пространството и си чака времето и мястото, за да се случи.
Ванга