Ей ти. Викам те. Да, да. Продължавай. Усещате ли моята музика Не? Е, махай се оттук!
Еминем

Подобни

Всеки има цели, стремежи и т.н. И всеки има моменти в живота си, когато никой не е вярвал в него.
Еминем

Аз съм толкова лош, и е така добре, че аз съм толкова лош.
Еминем

Хората мислят, че аз през целият ден съм безумен, но това съвсем не е така, защото по-голяма част от времето си съм щастлив. Изливам цялата си агресия в студиото и после съм ангелски спокоен...
Еминем

...изкуството е нещо по-велико и всичко, отколкото нашата собствена изкусност, талант, познания.
Винсент ван Гог

Приемането на тази реалност е толкова трудно, че цял живот се опитваме да избягаме от нея. Нашето общество, нашата култура, нашите мозъци са трите стълба на едно образцово инженерно изкуство, обслужващо една единствена цел: бягството от неизменната човешка телесност. Бягство от телесния затвор, който постепенно се руши.
Хуан Гомес Хурадо

Винаги съм си представял, че музиката е в капан в моя кларинет, а не в капан в мен. Но какво, ако музиката е тази, която избягва, когато сърцето се счупи?
Джанди Нелсън

За един писател може би най-важно беше да не пише, а да чете. Четете колкото можете повече, защото по този начин няма да загубите себе си, да станете неоригинални, това, което се случва е обратното, правейки това ще намерите себе си. Колкото повече четете, толкова по-добре.
Карл Уве Кнаусгор

Зная, че в действителността представлява всеки от нас, наясно с универсалния и безличен живот, обитаващ вътре във всеки човек, - това е и изкуството на живот, който може да дари със сегашно безсмъртие.
Олдъс Хъксли

Добрите художници копират, а великите крадат.
Пабло Пикасо

Истински художник е в състояние да предаде в няколко реда състоянието на ума на изобразения човек.
Марк Хелприн