Всеки има цели, стремежи и т.н. И всеки има моменти в живота си, когато никой не е вярвал в него.
Еминем

Подобни

Аз съм толкова лош, и е така добре, че аз съм толкова лош.
Еминем

Хората мислят, че аз през целият ден съм безумен, но това съвсем не е така, защото по-голяма част от времето си съм щастлив. Изливам цялата си агресия в студиото и после съм ангелски спокоен...
Еминем

Застанахме пред входа на новия живот и не бързахме да влизаме там.
Анатолий Приставкин

Тъй като през целия си живот са й казвали, че сякаш идва от луната, тя се чувстваше сякаш най-накрая е срещнала някого от същата страна.
Милена Агус

Ако по-рано тя вярваше, че животът й е мимолетен и опасен, сега дори не можеше да си представи колко мимолетен и опасен ще бъде животът й през следващите няколко седмици.
Кристофър Фаулър

Алкохолът отравя кръвта. Човек трябва да може да се радва на живота, без да се опиянява.
Елена Артамонова

Можем ли да се доверим на транснационални интернет групи като Уикипедия, които са саморегулиращи се и не се отчитат, да определят или цензурират информацията за обществеността, да решават кои са фактите в почти всички области на живота и ученето?
Дейвид Фроли

Бих искал да изживея остатъка от живота си, като знам какво точно се случва всеки час, всеки ден.
Клеър Макинтош

Повечето открития в живота ни правим в търсене на нещо друго.
Мерси Шели

Всяко диво нещо е в унисон със заобикалящата го среда, будно за своята съдба и в абсолютна хармония с планетата. Вниманието им е фокусирано изцяло навън. Хората, от друга страна, са склонни да се фокусират интроспективно върху собствения си живот твърде често, замисляйки и увеличавайки проблемите, за които животинското царство не би губило и милисекунда енергия. За повечето хора великолепният ред на естествения свят, където животът и смъртта всъщност означават нещо, стана неузнаваем.
Лорънс Антъни