Знаех, че Стела ще се зарадва най-много на парите, но да даваш пари за рожден ден е толкова скучно.
Матиас Едвардсон

Подобни

- Какво е лъжа? - помислих аз. Тъй като има няколко вида истини, трябва да има няколко вида лъжи. Белите лъжи например - никога не съм се отнасял към тях с предразсъдъци. По-добре нежна лъжа, отколкото обидна истина.
Матиас Едвардсон

В момента, в който се роди нов човек, други двама души стават родители. Любовта към нашите деца не познава закони и правила.
Матиас Едвардсон

Бяхме най-обикновеното семейство, но след това всичко се промени.
Матиас Едвардсон

Този, когото психопатът се опитва да очарова, обикновено не забелязва, че е манипулиран, а когато забележи, вече е твърде късно. Психопатът често лъже без никакви угризения на съвестта. Психопатът лъже за печалба, за да подобри имиджа си и успеха в живота.
Матиас Едвардсон

Да се ​​налага да правим всичко заедно често става натоварващо. Често се казва, че човекът е стадно животно, но не бива да забравяме, че сме еднакво самотни.
Матиас Едвардсон

Имах противоречиви чувства в сърцето си. Като адвокат просто направих най-неприемливото нещо, което можете да си представите. Като майка тя направи единственото правилно нещо. Все още не знаех нищо за събитията от петък вечерта, но знаех със сигурност, че е мой дълг да защитя дъщеря си.
Матиас Едвардсон

Знаех, че Стела ще се зарадва най-много на парите, но да даваш пари за рожден ден е толкова скучно. На скутер тя можеше лесно да стигне до града, на работа или до приятели. В Италия всички млади хора карат скутери.
Матиас Едвардсон

На възрастта се придава твърде голямо значение. За мнозина това е като същите празни калории. Една година се припокрива с друга, но няма развитие.
Матиас Едвардсон

Адам обаче не е толкова лесно убеден. Винаги се чувстваше страхотно, когато го лъжат, и осъзнаваше, че Амина крие нещо. Има само двама души на света, които знаят как да измамят Адам. Едната от тях е Стела, другата съм аз.
Матиас Едвардсон

Има ли ситуация, в която само един човек е виновен за всичко, което се случва? Всичко, което се случва в живота, зависи от много различни фактори, които взаимодействат по много различни начини.
Матиас Едвардсон