Цитати за животните

В тази категория има 2688 цитата, подредени в 269 страници.

Мислено си представи онова, което би нарекъл чудо. Задръж видението. Отхвърли неверието и скептицизма. Позволи си да предприемеш пътешествието към истинската магия.
Уейн Дайър

С кучето никога няма да бъдеш сам!
Ерих Мария Ремарк

Да бъдеш подчертано прибързан към физическата си външност означава да си осигуриш доживотно страдание, наблюдавайки как тялото ти преминава през естествените фази на съществуването, които започват от мига на зачеването ти.
Уейн Дайър

Не винаги получавате кучето, което искате, но получавате кучето, от което се нуждаете.
Сизар Милан

Ние сме единственият вид, който следва нестабилни водачи. Това е вярно - няма много общо с Америка - по целия свят лидерите на глутницата са нестабилни. Животните не го следват.
Сизар Милан

Бих се радвал светът да има център за кучешка психология навсякъде.
Сизар Милан

Просто като бях с кучета, научих техните пътища и започнах да оценявам нещата от тяхната гледна точка.
Сизар Милан

Когато имате определена фитнес проекция, това ще ви даде предимство. Силата, издръжливостта и скоростта са важни, защото работя с кучета, които могат да ме убият.
Сизар Милан

Вярвам, че загубата на връзка с инстинктивната ни страна ни пречи да бъдем ефективни водачи на глутница за нашите кучета. Може би това е и причината, поради която изглежда, че не успяваме да бъдем положителни пазители на нашата планета.
Сизар Милан

Спокойната напориста енергия е енергията, която излъчвате, за да покажете на кучето си, че сте водачът на глутницата. Асертивен не означава ядосан или агресивен. Спокойно настоятелен означава винаги състрадателен, но тихо контролиращ.
Сизар Милан