Никога не казвай никога, защото съдбата винаги обръща така нещата, че да направиш това, което си се зарекъл да не правиш.
Стивън Кинг

Подобни

Първата любов никога не умирала, ама истинската може да те погребе жив.
Стивън Кинг

Надеждата е нещо хубаво, може би най-хубавото нещо, а хубавите неща са безсмъртни!
Стивън Кинг

Може би изобщо не съществуват добри и лоши приятели. Може би просто има приятели, хора, които се застъпват за теб, когато страдаш, и ти помагат да не си толкова самотен. Може би заради тях си струва да се бориш, да се надяваш, да живееш. И дори да умреш ако трябва. Няма добри приятели. Няма лоши приятели. Има само хора, с които желаеш да бъдеш, не можеш да не бъдеш; хора, които изграждат дома си в сърцето ти.
Стивън Кинг

Брейди понякога се пита защо хора с малко талант получават лъвския пай от всичко. Още едно доказателство, че светът е откачен.
Стивън Кинг

Когато живееш някъде и искаш да го напуснеш с нещата, които би побрал в един сак, всъщност това място никога не е било твое от самото начало.
Стивън Кинг

Да убиваш в името на мира е все едно да се чукаш в името на въздържанието!
Стивън Кинг

Думите му отново я разплакаха. Знаеше, че ще стане така, но знаеше също, че има сълзи, които просто трябва да се изплачат независимо от часа. Защото иначе те задушават от вътре.
Стивън Кинг

Смята се, че първата любов е красива и че е още по-красива, когато връзката приключи. И все пак най-много боли, когато за пръв път ти разбият сърцето - душевната рана заздравява най-бавно и белегът е най-дълбок. Какво му е красивото?
Стивън Кинг

Чудовищата са истински, призраците също. Те живеят вътре в нас и понякога побеждават...
Стивън Кинг

Защото женската обич е странна, жестока и почти винаги рационална, а любов, която разсъждава е винаги ужасяваща.
Стивън Кинг