Основната причина, поради която хората не осъществяват взетите решения е, че им е много по-лесно да се върнат към старите навици.
Робин Шарма

Подобни

Всеки човек, който срещате има история за разказване, урок за преподаване и мечта за споделяне!
Робин Шарма

Тайната на щастието е проста - открий какво наистина обичаш да правиш и после насочи цялата си енергия към него. Щом го постигнеш, животът ти се изпълва с богатство и всичките ти желания се сбъдват лесно и елегантно.
Робин Шарма

Колкото и голяма къща да имаш и колкото и скъпа кола да караш, единственото, което можеш да вземеш със себе си в края на живота, е съвестта ти. Вслушай се в нея. Нека тя те води. Тя знае кое е правилно. Тя ще ти каже, че в крайна сметка призванието ти в живота е да служиш под някаква форма безкористно на другите.
Робин Шарма

Целият успех в живота, независимо дали е материален или духовен, тръгва от главата на раменете ти. Или, по-конкретно, от мислите, които вкарваш в ума си всяка секунда, всяка минута, всеки ден. Външния ти свят отразява състоянието на вътрешния ти свят. Като контролираш мислите и реакциите си към събитията в своя живот, започваш да контролираш съдбата си.
Робин Шарма

Хората, които правят добро днес, си осигуряват щастието утре.
Робин Шарма

Човек не бива да позволява на часовника и календара да му пречат да види, че всеки миг от живота е чудо и тайнство.
Робин Шарма

Но най-важното е да помниш, че щастието е пътуване, а не дестинация. Живей за днешния ден - никога няма да има друг такъв.
Робин Шарма

Животът е твърде кратък, така че целувайте се бавно, смейте се безумно, обичайте истински и прощавайте бързо.
Робин Шарма

Получаваме от живота не каквото искаме, а каквото сме ние като духовни същества.
Робин Шарма

Най-важното в живота е, какъв избор ще направиш. Съдбата на всеки човек се определя от избора, който прави във всеки отделен момент... Между благополучието и материалното благосъстояние има огромна разлика.
Робин Шарма