Цитати за сродните души

В тази категория има 15 цитата, подредени в 2 страници.

Разбира се. Дори мога да ви кажа точната дата, когато вие и аз ще станем сродни души. 30 февруари.
Дъглас Кенеди

Не можеш да живееш и да търсиш сродна душа във всеки, когото срещнеш. Няма сродни души. Когато някой стане ваша сродна душа, това е изцяло ваша заслуга.
Кристъл Съдърланд

Мислех, че сродните души са две еднакви. Преди си мислех, че трябва да търся някой, който е като мен. Вече не вярвам в сродните души и не търся нищо. Но ако вярвах в тях, щях да вярвам, че твоята сродна душа е някой, който има всички неща, които ти нямаш, който се нуждае от всички неща, които имаш ти. Не някой, който страда от същото, което и ти.
Тейлър Дженкинс Рийд

Ако не бяха моите родители, щях да смятам, че сродни души са лъжа.
Британи Чери

Хората нямат сродни души, те си ги създават.
Кристъл Съдърланд

Обединяването на две половини от една душа е неизбежно, но времето зависи от вашето ниво на духовност. Когато настъпи времето, истинските сродни души се намират един друг, дори и да са различни светове - независимо дали физически, на противоположните страни на земното кълбо, или духовно, с контрастен начин на живот и произход. Тук ви пожелавам смелостта да продължите да растете, за да знаете - или да продължите да знаете - благословията на единството.
Йехуда Бърт

Това е човекът, Дорис. Полът не е това, което е важно. Привличането възниква, когато сродни души се срещат и разпознават. Любовта не се интересува от пола, нито хората - казваше той.
София Лундберг

Бяхме сродни души. Обвързан във времето с любов, по-силна от стомана. Той беше мой. И аз бях негова. Без съмнение. Завинаги. И все пак бяхме тук. Беше полуоблечен и прегръщаше моя заклет враг.
Кортни Коул

Светът на случайните сродни души ще бъде самотен. Да се надяваме, че не това е, в което живеем.
Рандал Мънро

Има една стара поговорка, че очите са огледало на душата. Никой друг физически атрибут не оказва по-голямо влияние върху нас, когато сродни души се срещнат на Земята.
Майкъл Нютън