Много баби, хилави деца.
Сръбска поговорка

Подобни

Ние и руснаците сме 200 милиона.
Сръбска поговорка

Бог високо, Русия далеко.
Сръбска поговорка

При терапията, когато патологичните защити започнат да се разпадат, пациентът пропуска повече материал от своя произход, срещу който се е защитавал. Изведнъж се появяват спомени, които не са били налични в началото на терапията. Когато Лора бе възнамерявала да защити баща си, тя бе блокирала много от негативните си спомени за него; но сега, след две години терапия, тези болезнени спомени започнаха да текат като гореща лава.
Катрин Гилдинър

Киното не е най-главното за мен! Преди всичко аз съм майка.
Рийз Уидърспун

Някога имах много омраза, главно към баща си, алкохолик.
Джош Макдауъл

Пенелопа на Омир е нещо повече от съпруга: тя е дестинация.
Джон Барт

Спомените, които правим със семейството ни, са всичко.
Кандис Камерън Бюр

Нежелано дете имаше нежелано дете. Може би ябълката все пак не е паднала далеч от дървото. Има няколко клишета, които мога да използвам, за да илюстрирам факта, че несъмнено съм син на баща си. И аз като него не исках бебе.
Лиз Нюджънт

Бях очарован от поклонниците на Дикенс, които упорито отричат, че той е направил нещо лошо по отношение на съпругата си, въпреки че е записано ясно, че той е направил.
Клеър Томалин

Групата е своего рода семейство. Тези не големи екстравагантности, които има при всеки, тези малки слабости постепенно започват да ни дразнят. Нужно е да се научиш да живееш заедно и да се приемате един други, и добри, и лоши.
Дейвид Геън