Цитати за грима

В тази категория има 56 цитата, подредени в 6 страници.

Мисля, че роклята, прическата и гримът са решаващите фактори при проектирането на привлекателна персона и дават шанс на човек да подобри най-добрите си физически характеристики.
Вивиан Уестууд

Истината е, че времето е лукс - да. Но като толкова много други луксове в живота, най-добре е да се вкуси, отколкото да се погълне, и затова прекарвам векове в прическа и грим в подготовка за срещите ни, ходя на пазаруване с пра-племенниците си, за да си купя нови тоалети, пазейки тайната на Ник е близо до сърцето ми.
Шанел Клийтън

Поглеждам си часовника, защото с Джейк трябва скоро да отидем на море, а аз все още не съм започнала да се гримирам. Пъпката няма да се излекува сама.
Карън Макменъс

Понякога сте чували за слабо талантливите съпруги на влиятелни мъже, които издават детски книги или проектират чанти или, най-често, стават фотографи. Може дори да има изложба на работата на съпругата в добре позната, но малко нестандартна галерия. Всички идваха да го видят и се отнасяха към съпругата с маслено уважение. Нейните снимки на знаменитости без грим, морски пейзажи и улични хора биха били огромни, сякаш размерът и страхотното оборудване биха могли да компенсират всичко останало, което липсва.
Мег Уолицър

Грозните недостатъци на някои хора не могат да бъдат скрити дори с професионалния грим.
Лори Нелсън Шпилман

Усмивката е най-добрият грим, който едно момиче може да носи.
Мерилин Монро

Емоционалният грим е по-важен от техническите умения.
Уорън Бъфет

Тя знаеше, че трябва да бъде щастлива, че момичетата бяха отвън и яздеха много скъпите си коне. Момичетата, които яздеха, започнаха да се интересуват от момчета и грим и цигари много по-късно, отколкото техните колеги.
Елин Хилдебранд

Обичам да се гримирам! Просто ако решите да не го носите, това е ОК. И ако решите да го носите, това също е добре.
Лили Сингх

Защо хората никога не научават уроците, които трябва да научим? Какво всъщност е в нашия грим, което ни привлича към това, което трябва да ни отврати?
Харлан Коубън