Цитати за доверието

В тази категория има 445 цитата, подредени в 45 страници.

Забавянето е пистолет, насочен към храма на доверието.
Огастин Бъроуз

Ние наистина едва ли можем да надникнем в която и да е част от свещения том, без да срещнем изобилие от доказателства, че това е религията на Привързаностите, която Бог особено изисква. Любов, Ревност, Благодарност, Радост, Надежда, Доверие, са посочени всеки от тях; и не са ни позволени като слабости, но са ни заповядани като наш обвързан дълг и са ни препоръчани като наше приемливо поклонение.
Уилям Уилбърфорс

Приятелството е такова нещо, което времето не може да отнеме, както и онова специално доверие, което въпреки всичко остава за цял живот.
Кристина Кабони

Истинска ХАРМОНИЯ в отношенията между хората никога няма да дойде, ако няма ТВЪРДА ВЯРА и ПЪЛНО ДОВЕРИЕ.
Владимир Чеповой

Опасно е да изграждате отношения с жена по принцип на доверие - все едно да правите бизнес с безскрупулни партньори.
Вис Виталис

Когато се чувстваме несигурни с някого и все още оставаме с него, ние увреждаме способността си да различаваме доверието сред онези, които ще срещнем в бъдеще.
Дейвид Ричо

Пътят към успеха - във всекидневния живот или в професионалната дейност е проправен с разговори и ако нямате доверие в общуването, този път може да е неравен.
Лари Кинг

Невярната информация трябва да бъде логична, правдоподобна и приемлива, за да спечели доверието на целевото население на противниковата нация. Както всички добри лъжи, материалът трябва да бъде изработен така, че да играе в съответствие с пристрастията и приетите норми на целевата аудитория, дори ако информацията е ужасна или неприятна за другите, които не са от това племе.
Малкълм Нанс

При тези обстоятелства един поглед, една дума, един знак на доверие може да достигне много повече, отколкото многогодишно, усърдно човешко старание.
Франц Кафка

Представете си, ако всяка организация започва със ЗАЩО. Решенията биха били по-прости. Лоялността би била по-голяма. Доверието ще бъде обща валута.
Саймън Синек