Цитати за отношенията

В тази категория има 1136 цитата, подредени в 114 страници.

Научих дисциплина от баща си. Не по отношение на телесното наказание, а да бъдеш определен във всичко, което правиш, и да се придържаш към него.
Райън Рейнолдс

Ако не сте имали достатъчно късмет да имате близки отношения с правителството в живота си, независимо дали става въпрос за обществено жилище, безплатни медицински грижи или купони за храна, трябваше да прекарате безумно много време на опашки.
Пайпър Керман

Магията определено не е зло. Такова е само за малка част от хората, които по религиозни причини са приели това отношение.
Скот Кънингам

Обратната страна на безспорната вяра на Чърчил във величието на британската раса - която така го укрепи през Втората световна война - беше неговото опасно предположение за малоценност на други раси, което му послужи много зле по отношение на турците през 1915 и японците през 1942.
Андрю Робъртс

Ние сами решаваме в каква светлина ще видим другите. Когато искаме да обичаме някого, сме готови да изтърпим всичко. Когато искаме хората да бъдат досадни, ние се фокусираме върху техните недостатъци. Нашето отношение към хората не се определя от тяхното поведение, а от собствените ни нагласи.
Андрю Матюс

Лоялността е важна, една от най-важните черти на характера, които можем да имаме. Но лоялната любов не означава безкрайна и / или изгубена отговорност за живота на другиго, нито означава, че човек завинаги се примирява с лошото отношение поради неподходяща лоялност.
Хенри Клауд

Това е същността на религията, че човек просто е принуден да заеме определена позиция по отношение на нея.
Клифърд Саймък

Ако родителите не определят собственото си поведение като насилие, детето им също няма да го етикетира по този начин. Дори като възрастни, много хора нямат представа, че това, което им се е случило в детството, е било обидно. В резултат на това те може да не разпознават насилието в отношенията си с възрастни.
Линдзи Гибсън

Мисля, че думата на Съединените щати беше толкова добра, колкото златото в международните отношения и споразуменията.
Кондолиза Райс

Във физическо отношение мъжете и жените не си съперничат едни на други. Те могат взаимно да се възхищават.
Алън Милн