Цитати за спокойствието

В тази категория има 529 цитата, подредени в 53 страници.

Спокойствието е по-добро, от радостта. То е надеждно.
Джон Стайнбек

Не запознавайте развълнувано дете с кученце. Научете децата си отрано на концепцията за спокойствие и увереност в енергията.
Сизар Милан

Ако съм честен... ще кажа, че просто се нуждая от топло и сухо място, за да живея. Искам достатъчно храна за ядене, дрехи и обувки, които да ме предпазват от студа. Искам спокойствие и ред. Повече от всичко искам да се чувствам в безопасност в леглото си.
Кристина Бейкър Клайн

Той е най-щастлив, бил той крал или селянин, който намира спокойствие в дома си.
Йохан Волфганг Фон Гьоте

...Възрастта й даде спокойствието поне да живее вътре в този момент като поет - да не жертва красотата заради безпокойството Какво следва, а просто да наблюдава.
Шанън Хейл

Кучетата са се озовали в странно затруднение, живеейки с хора. В дивата природа кучетата не се нуждаят от хора, за да постигнат баланс. Те имат водач на глутница, работят за храна и пътуват с глутницата. Когато ги доведем в нашия свят, трябва да им помогнем да постигнат баланс, като задоволят нуждите си, както природата е предвидила. Това изисква упражнения и дисциплина преди привързаност и винаги поддържане на спокойствието, настоятелно лидерство на глутницата.
Сизар Милан

Чувал ли си някога прекрасната тишина точно преди зазоряване? Или тишината и спокойствието точно когато свършва бурята? Или може би познавате тишината, когато нямате отговор на зададения ви въпрос, или тишината на селския път през нощта, или очакващата пауза в стая, пълна с хора, когато някой тъкмо се кани да говори, или най-красивото от всичко, в момента, след като вратата се затвори и си сам в цялата къща? Всяка от тях е различна, нали знаеш, и всички са много красиви, ако слушаш внимателно.
Нортън Джъстър

Сатана никога няма да наруши спокойствието на чиста, удовлетворена душа.
Мария Корели

Той мразеше войната; заплашваше много повече от неговия начин на живот или спокойствие. То непрекъснато унищожаваше света на въображението, единствения свят, в който се чувстваше щастлив.
Ирен Немировски

По-красива от Венера, която стои на света и излива съкровищата на своето спокойствие и излъчване на нейната руса младост.
Шарл Пиер Бодлер