Цитати за задачите

В тази категория има 24 цитата, подредени в 3 страници.

Съсредоточете ума си върху онази част от предстоящите задачи, която сте в състояние да изпълните. Не се тревожете за онова, което не можете да изпълните, докато не дойде на дневен ред.
Наполеон Хил

Това не са хора, а биомашини, отдадени на стомашните си тържества. Те газят през бита и не схващат предназначението ни в битието, вселенската задача у нас и пред нас...
Румен Леонидов

Всяка наша мисъл притежава енергия! Вашите мисли във всеки един момент са факти за Вселената. Ако силно желаете нещо, то трябва да имате първо нагласата, че вие го заслужавате, то ви се полага и вие ще го имате. Законът за Привличането - най-могъщият закон на Вселената откликва на мисълта ви. Вашата задача са първа и трета Стъпка, останалото е работа на Вселената! Вселената ще ви води и ще ви зареди с енергията, която ви е необходима, за да предприемете Точното Вдъхновено Действие и да получите, това което сте си пожелали!
Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко, което имате и за това което искате да имате.
Първа Стъпка: ВИЕ- Пожелайте си нещо!
Втора Стъпка: ВСЕЛЕНАТА - Вселената създава начин да ви го поднесе!
Трета Стъпка: ВИЕ - Започнете да си се представяте в ума си така, сякаш вече имате това, което сте си пожелали и повярвайте с цялото си сърце, че вече го имате!
Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко, което имате и за това което искате да имате. Мислете само в сегашно време и не забравяйте, че Вселената сте самите Вие. Не вие се намирате във Вселената, а Вселената се намира във вас!
Не се отказвайте, колкото и време да отнеме, защото не е важно каква е мечтата ви, важно е какво ще направи тази мечта от вас!
Ронда Бърн

Хроничното угризение на съвестта, както единодушно твърдят всички преподаватели по етика, е твърде нежелателно чувство. Ако сте се държали неприлично, разкайте се, доколкото е възможно, поправете стореното и си поставете задачата друг път да се държите по-прилично. В никакъв случай не изпадайте в униние заради провинението си. Да се отъркаляте в тинята не е най-добрият начин да се очистите.
Олдъс Хъксли

Щом силата е в теб, употреби тази сила, употреби усилие, и ще бъдеш достатъчно силен, за да бъдеш здрав и щастлив!
Мисли само за личните си задачи, друг не може да ти ги реши!
И не забравяй, другите не могат да ти решат задачата, каквато и да е тя. Те могат само малко, много или достатъчно да ти помогнат!
Луиз Хей

Виновно ли е виното червено, че ти си слаб и бързо те напива? Една жена в легло на друг отива, когато у дома и е студено. Една звезда над дявола изгрява, когато ангела добър не я разбира. Една любов при друг намира, когато недолюбена остава. Вдигни очи, вдигни глава - жената вечна кръчма е, човече. Изпий при нея и това, което някой е забравил вече... Това мъжете силни не забравят дори и сред житейските задачи - че вино и жена изневеряват, когато нямат истински пиячи!
Евтим Евтимов

Страданието е велика задача, с която трябва да се справиш. Нов възглед има за живота. След всяко страдание, ако правилно го разрешите, ще дойде нова светлина, нова придобивка. Облагородява се умът, сърцето и тялото на този, който страда.
Петър Дънов

Твоята задача е да откриеш своята мисия. И тогава с цялото си сърце да и се отдадеш.
Буда

Да разбере живота и да го обикне в друго същество - в това е задачата на човека и в това е неговият талант; и всеки може да се посвети напълно само на един човек.
Анри Барбюс

Задачата на маркетинга е дотолкова да изучи клиента, че продуктите или услугите да паснат напълно на клиента и да се продават сами.
Питър Дракър