Това, което ни позволява като хора да преживеем психологически живота на земята, с цялата му болка, драма и предизвикателства, е чувството за цел и смисъл.
Барбара Де Анджелис

Подобни

Животът ви има смисъл само когато има място за вас самите.
Барбара Де Анджелис

Това, което ни позволява като човешки същества да преживеем психологически живота на земята, с цялата му болка, драма и предизвикателства, е чувството за цел и смисъл.
Барбара Де Анджелис

Вашата страст е вашата истинска сила. Колкото повече откривате и изразявате страстта си към живота, толкова по-неустоими ще станете за другите.
Барбара Де Анджелис

Временните чувства на съжаление са нормална част от траура. Това ни помага да извлечем изгубените си мечти. Ако държим на съжалението, рискуваме да се хванем в затвора на нереализирани мечти, от които е трудно да избягаме.
Барбара Де Анджелис

Любовта е сила, по-страшна от всяка друга. Той е невидим - не може да бъде видян или измерен, но е достатъчно мощен, за да ви преобрази в един момент и да ви предложи повече радост, отколкото би могло да притежава всяко материално притежание.
Барбара Де Анджелис

Бракът не е съществително; това е глагол. Това не е нещо, което получавате. Това е нещо, което правите. Това е начинът, по който обичате партньора си всеки ден.
Барбара Де Анджелис

Мисля, че повечето от нас са разкъсани. Вътре в нас поне двама души воюват. Единият иска да се оттегли и да отглежда прословутите домати, другият е разкъсан на пиедестал, изисква обожание, готов е да расте и да набъбне, докато не се спука.
Барбара Де Анджелис

Когато се ангажирате с една връзка, вие влагате по-задълбочено вниманието и енергията си в нея, защото сега изпитвате собственост върху тази връзка.
Барбара Де Анджелис

Когато се ангажирате с една връзка, вие влагате вниманието и енергията си в нея по-задълбочено, защото сега изпитвате собственост върху тази връзка.
Барбара Де Анджелис

Без значение на каква възраст сте или какви са вашите обстоятелства, вие сте специални и все още имате какво да предложите. Твоят живот, заради това кой си, има смисъл.
Барбара Де Анджелис