Лицемерие - лесен занаят за всеки всеки мошеник, но честно казано, искрено, от цялото си сърце може да се смее само този който е с благородно сърце.
Шандор Петьофи

Подобни

Ако някаква представа за това, което светът е по-вероятно да унищожи света, а не изкорени от идеята си.
Шандор Петьофи

Ако някоя идея стане световна, то по-вероятно да се унищожи света, от колкото да се изкорени от него идеята.
Шандор Петьофи

В състояние на ярост на сърцето, въпреки разсъдъка, винаги може да се кажат много излишни неща.
Лорънс Стърн

В течение на 20 години са ми задавали въпросът, кой е най-великият? Марадона или Пеле? Отговарям, че всичко, което е нужно да направим, е да видим фактите - кой играе с десен крак, а кой с глава.
Пеле

Без да превръщате този предмет в мания, въведете в разговора си положителните емоции, които ви вдъхновяват. Ако започнете разговор по тема, която ви вдъхновява с ентусиазъм, и ще можете да обясните на слушателя защо това е така, ще бъдете интересен събеседник.
Лари Кинг

Може би един ден ще се приеме за даденост, че трябва да помагаме на всяко живо същество, дърветата, храстите и цветята, да, дори земята, почвата. Райската градина.
Уве Тим

...той знаеше как да се справи със страховете си: на първо място, те трябва да бъдат задълбочено проучени, да разберат тяхната природа и постепенно да се отърват от тях.
Елизабет Хейнс

Истинският авантюрист се нуждае от силен ум, здраво сърце и силен пикочен мехур. Въпреки че късметът може да замени разума и сърцето, но никога не съм намерил добър заместител на пикочния мехур.
Урсула Върнън

Въпреки това, до началото на 2014 едно заключение придоби значително сцепление по партизанските линии: атаките можеха да бъдат предотвратени. Тоест, ако само Държавният департамент е предприел подходящи стъпки за подобряване на сигурността на съединението в отговор на многобройни предупреждения и инциденти през месеците преди това. Това заключение се появи на видно място в двустранен доклад на Комитета за разузнаване на Сената.
Мичел Зукоф

Сезонността през зимата не трябва да означава сънливи, нишестени готварски касероли.
Йотам Отоленги