Цитати за слънцето

В тази категория има 524 цитата, подредени в 53 страници.

Докато се разтваряте в любовта, егото ви избледнява. Не мислите да обичате; просто си любов, излъчваща като слънце.
Рам Дас

Когато всичко останало гори, изпотява се, унищожава се от мъчително слънце, само езикът ти може да бъде заблуден. Така че го дразните с аромати като обещания, малки бягства от явно обременяваща земя.
М. О. Уолш

Носех всичките си неща със себе си през целия си живот, така че не ми беше чуждо. Занимавах се с пречупването на нощта, чакайки да изгрее слънцето, след което денят ми започва отново.
Лиз Мъри

Това е велик дар - да живееш, да виждаш слънцето, да дишаш въздух.
Майкъл Крайтън

Хубаво е да си слънце, но понякога е добре да си и дъжд. Добрият, балансиран живот се нуждае и от двете.
Сара Морган

Колкото и настойчиво слепите да отрекат съществуването на слънцето, те не могат да го унищожат.
Д. Т. Судзуки

Слънцето беше горещо и зло; и аз също.
Сара Уинман

Когато пристигнахме, слънцето залязваше, като сорбе от манго, капещо над хоризонта; платинените рула на Средиземно море създаваха успокояващия звук на вълните, блъскащи скалите под нас.
Ричард Морей

Тъй като механизмите за хормонална регулация на мозъка, както знаете, са в хармония с движението на слънцето, а човешките циркадни ритми са свързани с естествените цикли на деня и нощта, напълно разумно е да се вземе предвид движението на слънцето в живота ви.
Кен Моги

Всъщност не беше нищо, просто преминаваща сянка. И Ева беше живяла достатъчно дълго, за да знае, че е глупаво да се тревожиш за сянка, всеки имаше такава, това беше просто формата, която тялото ти направи, когато слънцето излезе.
Том Перота