Цитати за наглостта

В тази категория има 26 цитата, подредени в 3 страници.

Самооценка и наглост - две неща които са диаметрално противоположни.
Ото Вайнингер

Според теорията би било необходимо да го дадете веднага на събеседника, но руският човек е не само нагъл, но и страхлив.
Алексей Варламов

За щастие неразумните очаквания вървят ръка за ръка с наивните млади учени. Колкото по-наивно, толкова по-добре - в противен случай никога не бихме имали наглостта да опитаме да построим космически асансьор с височина 22 000 мили или някакъв разтегнат подводен хотел.
Даниъл Уилсън

Ето това е недостатъка на късният дебют: няма младежка наглост, съзнаване на това, че ако се интересувам, ще бъде интересно за всички!
Александър Чудаков

Но това е велика раса! Тя ще завоюва целият свят, и даже не с помощта на своят ум, а с наглост и лъжи...
Болеслав Прус

Наглостта не е логика; епитетите са аргументите на злобата.
Робърт Ингерсол

Историята ни учи, че основната грешка на всички победители е в желанията да се възползват от плодовете на победата с най-голяма наглост.
Вадим Панов

Каква наглост - да пишеш своята епитафия във вид на история...
Глен Кук

Някаква доза наглост не би навредила при общуване с определен тип хора.
Джоана Линдзи

Кибератаката през 2016 не беше просто поредният случай на обикновен компромат – намеса в политическите дела на сателитна нация или отделен дисидент. Това беше директен опит да се отвлекат и дерайлират традиционните процеси и норми, които държаха Съединените щати заедно повече от 240 години. Опитът беше още по-нагъл поради очевидната вяра, че Путин предполага, че той и неговата олигархия могат да очароват, подготвят и изберат кандидат, а след това с правилното количество киберпрестъпления и достатъчно организирана пропаганда те всъщност могат да изберат президент на Съединените щати, който да изпълняват заповедите си.
Малкълм Нанс