Баба ми един път ми каза:
- Мария, аз живеех по времена в които, никой не наричаше любовта, уличница. А, Вие сега, какво правите с нея? Само я лъжете и си я подхвърляте едни на други. Вие я направихте уличница, а аз си спомням как беше престижно да вървиш с нея, въплътена в човекът до теб.
Александър Глог

Подобни

Не търсете щастието извън себе си. Там го търсят само хора, които нямат нищо в душите и сърцата си.
Александър Глог

Това животът е странно нещо. Първо аз я нараних, а тя мене три пъти повече. Знаеш ли кое е най-смешното...? Повярвах и както и тя на мен, тогава.
Александър Глог

Тъжната истина, приятелю е, че я изгубих. Не успях да я задържа. Как да задържа ангел, който раних? Когато сме обичани, не обичаме по същият начин. Мъже сме, не можем да обичаме до лудост, но определено перфектно може да раняваме. Не, бих я потърсил повече. Аз я убих, защото тя ми даваше повече любов отколкото, можех да понеса.
Александър Глог

Има мъже, които не са за теб. Такива, които, ще обичат всичко в теб, но не и самата теб.

Има и мъже, които, ще бъдат, като огън. Отначало, ще те топлят, после, ще ги допуснеш прекалено близо до себе си , ще те изгорят и ще ти оставят белег за спомен.

Има и мъже, които ще са като новите обувки на най-добрата ти приятелка. Като ги видиш, ще се влюбиш в тях, но щом ги пробваш, ще разбереш, че не са за теб.

Има и мъже, които ще те ревнуват, повече от необходимото. И няма да е от страх да не те загубят, а от страх, дали ще могат да те задържат.

Има и такива мъже, които, няма да помнят първата ви целувка, нито пък рожденият ти ден, нито любимото ти цвете. Тези мъже, ще са твоите малки грешки.

Има и такива мъже, които, ще те искат за една вечер. Тази вечер, ще има всичко друго, но не и любов и това, ще я направи просто , една вечер пълна с желание, но не и с страст.

Има мъже с които, ще излизаш на срещи и те, ще ти разказват за бившите си. Не ги прекъсвай, просто вземи чантата и си тръгни, те все още обичат бившите си.

Има мъже, които, ще умират по теб, ще ти обещават Света, но те не могат да ти предоставят Света. Тези мъже, са лъжци, готови на всичко да си легнат с теб.

Има мъже, с които, ще се чувстваш сигурна и обичана. Тези мъже , не ти казват, че ще са винаги до теб, те просто ще са там, винаги, когато имаш нужда.

Има мъже, които са истински. Тези мъже са рядкост. Тези мъже обичат всички твои несъвършенства. Но те са с теб, защото това си ти. Заради теб, техният Свят е станал по-красив. След време ти си техният Свят и това остава така за цяла вечност.

Има мъже, които не са за теб.
Тези, които не са истински.
Мъжете са като любимата ти рокля. Пробваш няколко, докато не намериш тази, която пасва идеално на тялото и Сърцето ти!
Александър Глог

Приятелството и верността са тежки кръстове, които не всеки е готов да носи до края на живота си. Някои предпочитат да носят само лицемерието и завистта си, леки са и не тежат.
Александър Глог

За да си щастлив, трябва първо да си нещастен. За да се усмихваш, трябва преди това да си се научил да плачеш. За да си обичан, първо трябва да си обичал неправилните. За да станеш това, което си в момента, трябва да си живял!
Александър Глог

Баща ми беше единственият мъж в който не се съмнявах, че ме обича истински. След като почина не успях да повярвам на никое мъжко: "Обичам те!" Тези думи изречени от другите мъже, звучаха нечисти, каквито не бяха всъщност. И каква и чия принцеса съм аз вече, след като царят го няма?
Александър Глог

Странно е всичко свързано с него. Плачех, когато идваше и когато си тръгваше. Един път от щастие, един път от тъга. Никога не се задържаше при мен повече от една нощ. Майка ми на времето казваше:
- Не позволявай на никой мъж да застане между теб и щастието ти. Не ми каза какво да правя, ако този мъж е моето щастие. Баща ми каза един път в тинейджърските ми години, след раздяла с гаджето ми:
- Дъще, ако не получиш любов, не давай своята, защото никой няма да ти я върне.
Александър Глог

Една жена, ако не те желае, нищо не можеш да направиш за да е твоя. Но, ако една жена те желае, тя ще те спечели, без да правиш нищо!
Александър Глог

Когато бях малък, исках хората да ми вярват. Сега искам, аз да вярвам в тях.
Александър Глог