Цитати за изневерите

В тази категория има 111 цитата, подредени в 12 страници.

Изневярата към словото и делото е една от най-честите причини за неуспех във всяка област на човешката дейност.
Наполеон Хил

Жените обичат не мъжете, а Любовта, мъжете не Любовта, а жените. Жените никога не изневеряват. Мъжете - винаги.
Марина Цветаева

Не искам да връщам нищо назад. Просто... - Той се поколеба. - Сложно е. Не мога да обясня. Да, няма нищо сложно и се изкушавам да кажа. Хората изневеряват на съпрузите през цялото време. И причините за тези предателства винаги са долни и егоистични, това са оправданията, които си измисляме, те са комплексни.
Сара Пинбъра

Мисля, че жените изневеряват широко, колкото и мъжете.
Джуно Диас

Изневярата боли. Но когато му предоставим специален статут в йерархията на брачните престъпления, рискуваме да му позволим да засенчи грубото поведение, което може да е предхождало или дори да е довело до нея.
Естер Перел

... Всеки знае, че рускините са най-лудите жени в света. Очите им са пълни със страст, често мамят мъжете си и им изневеряват с другите. И въпреки това те много рядко имат повече от две деца. Така че Аллах ги наказва!
Курбан Саид

Двамата прокурори се задълбочиха и в личния живот на президента. Колко често е изневерявал на жена си? С кого? Как бяха организирани срещите? Какви бяха сексуалните интереси на президента?
Майкъл Улф

Хората изневеряват, когато имат възможност да го направят, но не толкова масово, колкото биха могли. Нещо повече, след като започнат да мислят за честността - дали като си спомнят 10-те заповеди или просто подпишат декларация, те стават неспособни да изневеряват.
Дан Ариели

За повечето двойки, които идват при мен - особено след разкритието на афера, когато са в състояние на криза и се страхуват от загубата на предвидимо бъдеще - те започват да водят разговори за първи път за любов, секс, моногамия и брак. Повечето двойки не преговарят или дори не разговарят за някое от тези неща, докато кризата в аферата всъщност не ги принуди. Защо е необходима изневяра, за да ни накара да говорим за нещата, които трябва да са там от самото начало?
Естер Перел

Това, което екстремистите правеха, беше напълно в противоречие с Корана, който изневерява на всеки, който оспорва репутацията на жената и ги осъжда на осемдесет удара с камшик.
Джералдин Брукс