Човек се съживява, когато започнат да умират илюзиите му.
Витко Бабаков

Подобни

Усещане за глупост е началото на всяка мъдрост.
Витко Бабаков

Самотата търси силния,н е го ли намери, си го създава, за да го погуби.
Витко Бабаков

Изкачиш ли своя връх, поемаш на плещите си небето.
Витко Бабаков

...понякога ставам наистина глупава, когато съм сама. - Ясно. Това се случва и при възрастни.
Зелда Фицджералд

Хилари Клинтън е човек с голяма интелигентност. Тя е някой, който наистина обича тази страна, който говори силно и добре за американските интереси и ценности.
Кондолиза Райс

Това, което винаги ме е изненадвало, когато влизам в книжарница, е броят книги, които можете да намерите, написани със сигурност. Авторите разказват някаква история, сякаш е истина, но нямат доказателства, че е истина!
Дейвид Игълман

Искам да благодаря на всеки един от вас, че избра да танцува вместо да се бие, за това, че е избрал да обичаш вместо да съди, за това, че е решил да отвориш сърцето си, вместо да бягаш от онова, което сега е наистина възможно.
Пам Граут

Когато си млад, ти се иска да си по-възрастен. Като възрастни, до шестдесет, искаме да останем млади. Когато си наистина стар, вече няма цел за постигане. Това е същността на празнотата на съществуването тук. Няма повече цели. Без тестове за преминаване, без кариери за следване, без деца за отглеждане. Вече сме твърде стари дори да се грижим за внуците.
Хендрик Хрун

Десетото правило на магьосника гласи: Умишлено отричане на истината е предателство към самият себе си.
Тери Гудкайнд

Бях специалност английски в колежа, ходих на програма за творческо писане и през целия си живот наистина четях и мислех за художествената литература като занаят и форма на изкуство. Чувствам, че знам много за това и мога да се доверя на инстинктите си.
Том Перота