Боб Кауфлин - Цитати

В тази категория има 35 цитата, подредени в 4 страници.

Помагаме на хората да се свържат с целта, за която са създадени - да прославят живия Бог, насочваме сърцата им към Суверенния, който е по-голям от техните изпитания и по-добър, отколкото биха могли да си представят. Трябва да покажем несравнения Спасител, който умря вместо нас, побеждавайки греха, смъртта и ада в процеса.
Боб Кауфлин

Каквито и стандарти да използват другите, за да преценят нашето служение, Бог е загрижен да бъдем верни.
Боб Кауфлин

Вярното лидерство не винаги води до това да бъде похвалено, аплодирано или оценено.
Боб Кауфлин

Бог не ни е призовал да бъдем успешни или популярни - той ни е призовал да бъдем верни.
Боб Кауфлин

Стремях се да спечеля одобрението на онези, чието одобрение нямаше вечно значение. Не успях да разбера, че единственото важно одобрение - Божието - е невъзможно да се спечели, но се предлага като подарък чрез Евангелието.
Боб Кауфлин

Никой от нас не може да иска кредит за своите способности.
Боб Кауфлин

Нашата голяма привилегия като водачи на богослужението е да помогнем на хората да видят през очите на вярата колко велик Бог всъщност се е разкрил. Той не се променя, но ние се.
Боб Кауфлин

Воденето на поклонение в най-продавания проект за поклонение не е сигурен знак по един или друг начин, че Бог е доволен от това, което правим. Това просто означава, че много хора са закупили нашия компактдиск.
Боб Кауфлин

Всяка църква или отделен християнин, който твърди, че е воден от Духа, трябва да се храни с думи. Ако искаме да знаем повече за силата на Духа в нашия живот, бихме били разумни да се напълним с богатството на неговия.
Боб Кауфлин

Бог не търси нещо блестящо; той търси нещо счупено.
Боб Кауфлин