Радослав Гизгинджиев - Цитати

В тази категория има 28 цитата, подредени в 3 страници.

Има такива дни, в които, ако си небе - ще завалиш, за да удавиш всичко в себе си.
Радослав Гизгинджиев

Тя имаше нужда да бъде прегърната. Блясъкът в очите и гаснеше с всеки изминал час. Нейното търсене бе стигнало предела. Изпитваше жажда, която да спаси душата и!
Радослав Гизгинджиев

Здравей, Непознат! Който и да си ти трябва да ти кажа, че не винаги животът е честен; той ни разделя; изпитва ни; може да отнеме най-скъпите ни неща. Но любовта ти, която си дал; любовта, с която някой те е обсипал... Никой не може да ти я отнеме.
Радослав Гизгинджиев

И любовта може би остана извън себе си. И се разпиля сред стотици очи, в които вече нямам сили да се припозная. Вярвам ли? Не.
Радослав Гизгинджиев

Всяка раздяла прилича на смърт - усещането е същото... Майка ми ме излъга. Един човек не може да бъде щастлив, само защото е здрав. Тя беше здрава цял живот, но душата и беше счупена...
Радослав Гизгинджиев

...Когато вървим по улици, пълни с хора, никога не се замисляме колко сме свързани помежду си. Никога не се замисляме, че може да подминаваме човек, когото с години сме търсили. Парадоксалното е, че понякога се случва точно така...
Радослав Гизгинджиев

Не се страхувам от самотата... По-страшни са хората, които могат да ти я причинят с присъствието си.
Радослав Гизгинджиев

Никой не заслужава да вярва, че няма любов!
Радослав Гизгинджиев

Често си мисля, че другите не могат да ме видят. Гледат ме, но не ме виждат. Прегръщат ме, но не ме докосват. Плачат, но нямат сълзи. Говорят, но не казват нищо. Чувстват, но не могат да съчувстват. Съжаляват, но не го осмислят. Правят секс, но остават самотни. Харчат, но са бедни. Танцуват, но не усещат земята под стъпалата си. Дават, но за да получат. Обичат, за да ги обичат тях. Правят любов, за да се размножават. Молят се, но не вярват. Желаят, но не правят нищо.
Радослав Гизгинджиев

Тогава разбрах, че когато най-много боли, хората мълчат.
Радослав Гизгинджиев