Цитати за прегръдките

В тази категория има 302 цитата, подредени в 31 страници.

Не знаем какви хора сме всъщност до момента преди смъртта ни. Когато смъртта дойде да ви прегърне, вие ще осъзнаете какво сте. Това е смъртта, не мислите ли?
Масаши Кишимото

Когато човек е прегърнат от една идея, той е безгрижен за дреболии и често е много важен.
Ришел Мийд

Странно да говорим с баща ми, сякаш е непознат, въпреки че се прегръщахме като семейство.
Джейсън Рейнолдс

Дори и за професионалистите най-добрият начин да процъфтяват е да запазят духа на аматьорите и да прегърнат несигурността и неизвестното.
Остин Клиън

До тези няколко дни не осъзнавах колко много означава една прегръдка. Да имаш някой да те държи може да бъде най-доброто лекарство от всички.
Мелина Маркета

Вярвам в силата на движението, мъдростта на гравитацията, празнотата на истинската любов, факта, че няма изход освен през тялото, няма нагоре, освен ако не тръгнем всички заедно, няма начин надолу, освен ако не следваме ритъма, няма начин, освен ако не прегърнем тъмнината.
Габриела Рот

Той вдигна Раиса в прегръдките си и я целуна, сякаш беше първата, последната и единствената му.
Синда Уилямс Чайма

Мами сигурно ме е хванала да я изучавам, защото тя спря това, което правеше и ми се усмихна, може би първата й през нощта. Изведнъж ми се прииска да отида и да я прегърна, без друга причина, освен че я обичах.
Джуно Диас

Приключение: възможност да прегърнете целия свят.
Милан Кундера

Тя знаеше какво е желание – макар че не знаеше, че знае. Беше така: гладуваше, но не за храна, това беше някакъв болезнен вкус, който се издигаше от корема й и караше зърната й да треперят, а ръцете й празни без прегръдка.
Кларис Лиспектор