Цитати за силата

В тази категория има 6985 цитата, подредени в 699 страници.

Молитвата изречена от все сърце и душа към Бога, с цел да помогнете на болен човек, е много по-силна от всички пари и лекарства на света!
Росен Марков

В каквито и трудни условия да ви се наложи да живеете, не падайте духом - понеже вярата в своята сила и желанието да живеете заради другите е огромна сила.
Феликс Дзержински

Главната характеристика на ръководството на Хитлер беше неговата преоценка на силата на волята. За да спечели войната, тази воля трябваше само да се преведе във вяра до най-младия редник.
Ерих фон Манщайн

Силата и неповторимостта ти като личност не се измерват с продължителността на живота ти, а с дарената от теб любов.
Уейн Дайър

Често не мислите, че някой ще отговори на вашите нужди и затова дори не молите за помощ. Вие сте убедени, че трябва да имате силата да се справяте сами със събитията и всичко, което можете да направите, е да загубите връзка с емоциите си.
Луиз Хей

Ако само можехме да си представим каква сила имат думите ни над нас, щяхме да сме много внимателни какво казваме.
Луиз Хей

Могъществото е вътрешна радост от съзнанието, че за да бъдеш в хармония със себе си, не е задължително присъствието на външна сила.
Уейн Дайър

Любовта е по-силна от Смъртта.
Оскар Уайлд

Е, вярвам, че сте създавали тези преживявания отново и отново, защото те отразяват нещо, в което вярвате за себе си. Всъщност няма значение колко дълго сме имали проблем, или колко голям е той, или колко животозастрашаващ е той. Точката на силата винаги е в настоящия момент.
Луиз Хей

...истинската и единствена ефективна сила беше единствено за онези, които можеха да предвидят развитието на събитията.
Хорхе Букай