Иван Петков - Цитати

В тази категория има 9 цитата.

Не е важно колко дълго можеш да държиш ръката на жената, а колко дълго можеш да задържиш чувствата си към нея.
Иван Петков

Ако жена внимание поиска, дарете я с усмивка. Ако сте на ниво приятелство, с коректност и разбирателство я зарадвайте. Ако любов потърси от вас, нежност и оригиналност да присъстват. С нежността си ще я разтапяте, а с оригиналност си ще се отличавате от другите. Ако поиска брак - отдайте живота си за нея.
Иван Петков

Ако не бях луд нямаше да достигна нито една своя цел. Нормален не искам да бъда - за тях важат правила, религии и граници.
Иван Петков

Тя не знае как да го каже, не знае езика любовен, нито е поет завиден, ала ти си далеч по-некомпетентен, защото ще се обърнеш към нея, ще и се изсмееш кошмарно, в момента който тя в любов ти се врича, а тя от това вечна рана ще и остане. И ти искаш половинка до себе си? Ти троха не заслужаваш, какво остава за половинка.
Иван Петков

Имаш ли мотивация и кураж, сцената на която си застанал ще светне, а ти ще играеш главната роля. В противен случай ще дишаш праха на другите участници.
Иван Петков

Ако не може да си щастлива, каква може да си?
Аз ще търся възможност ти да си щастлива, защото това искам да си.
Иван Петков

Има две възможности: Или продължавай да спиш както някои правят или събуди се и започвай това, което искаш. Колкото по-късно се събудиш, толкова по-възрастен ще бъдеш...
Иван Петков

Моментите се кръщават в "секунди" в името на часовника. Кръсти един момент и на себе си.
Иван Петков

Обикновените същества се познават по думите. Необикновените ти грабват вниманието и сърцето още с първото изречение.
Иван Петков