Вземете ми здравето, живота, младостта, времето - вземете ми всичко! Нищо не ми трябва, ако нея я няма!
А нея я няма...
Захари Карабашлиев

Подобни

С времето разбираш, че само, който може да те обича с недостатъците ти без да се опитва да те променя, може да те дари с цялото щастие, за което мечтаеш.
Хорхе Луис Борхес

Любовната мъка преминава за толкова дни, колкото е траело очарованието.
Венцеслав Константинов

Не можеш да обичаш някого, с когото не си имал връзка в миналото. Любовта между хората не се проявява само в един живот.
Петър Дънов

И всичко приключи, сякаш никога нищо не е било... а беше!
Катрин Уеб

Любовта е дар небесен, за когото следва да мечтаят само най-съвършените души и най-прекрасното въображение. Горещите наслаждения се укротяват от брака, небесният дар се изгубва под влияние на грубия и безвкусен разврат, а изгодата го превръща в стока.
Клод Адриан Хелвеций

- Единственото, което знам е, че винаги срещаме отново хората, които сме обичали преди... виждаме ги поне още веднъж.
- Ти и аз ще се намираме във всеки живот, нали?
- Ще бъде трудно... Не обещавам, но ще те търся във всеки следващ живот. Да, в някои не ще те намирам, но пък в други ще бъдеш любовта на живота ми.
Никълъс Спаркс

За света може да си един човек, но за един човек може да си целият свят!
Ерих Мария Ремарк

Бъди човек, който дава. Споделяй всичко, което имаш! И помни: аз не правя никакво разграничение между малки и големи неща. Ако можеш да се усмихнеш с цяло сърце, да подържиш някому ръката и да се усмихнеш, това е творчески акт, един велик творчески акт. Просто прегърни някого до сърцето си и това е творчество. Достатъчно е да погледнеш някого с любящи очи... просто един любящ поглед може да промени целия свят на един човек.
Ошо

Всеки импулс, който произтича от Любовта, е благословение. Всяка постъпка, направена с Любов, е мощна и във вечността пребъдва.
Петър Дънов

Здравей, Непознат! Който и да си ти трябва да ти кажа, че не винаги животът е честен; той ни разделя; изпитва ни; може да отнеме най-скъпите ни неща. Но любовта ти, която си дал; любовта, с която някой те е обсипал... Никой не може да ти я отнеме.
Радослав Гизгинджиев